Vel blåst årsmøte!

Tusen takk til alle som møtte opp på årsmøtet i kveld! De av dere som ikke fikk vært til stede og som ønsker en oversikt over hva som er klubbens budsjett og organisasjonsplan neste året, kan ta en titt her.

Takk til Hans Fredrik og Christian!
Aller først; En enormt stor takk til Hans Fredrik Collett for innsatsen som leder de siste fire årene. Under Hans Fredriks ledelse har styret og klubben fått “ting på stell”, og han overlater vervet og klubben i en helt utmerket tilstand! Tusen takk også til Christian Haug for mangeårig innsats for klubben som sportslig leder og aktiv i styret – det er en nøkkelperson som nå velger å bruke mer tid på sykkelsetet enn med styrepapirer, men etter så mange år er det vel fortjent.

Nytt styre
Nytt styre er også valgt og første styremøte vil bli avholdt i nær framtid. Har du en sak eller flere som bør tas opp så send gjerne en epost til LederMCK@gmail.com. Som flere nevnte på årsmøtet er det svært gode muligheter for å skape enda mer aktivitet i klubben – og mulighetene for økonomisk støtte til ulike tiltak er absolutt til stede. Altså er det ingen grunn til å være beskjedne.

Ny leder er Marianne Mork og styremedlemmer er Ola Bratlie, Lars Espen Kristiansen (ny), Morten Bye, Hilde Løvlien (ny), Eva Gulaker, Tom-Viggo Vårdal, Marcela Lie (vara/ny) og Geir Elvemo (vara).