Landeveissesongen starter!!

Landevei:
Oppstart av trening for alle nivåer landevei starter i morgen 18 april klokken 1800. Oppmøtested: Bredsand / Fokus

Trening
Gruppe 1: Bakkedrag Skjønnerød
Gruppe 2: Usikker, men antar at de fortsetter å trene på Rullekjøring før Enebakk Rundt.
Gruppe 3: Trene på å sykle i større grupper, og litt bakker.
For alle nye landeveissyklister så er det bare å møte på trening, uansett nivå.

Moss CK har i samarbeid med Fokus fått igang gruppe 3 som er for de som ikke har syklet så mye landevei før (eller ikke har syklet i større grupper tidligere). Trenere for denne gruppen er: Erik Holme, Kenneth Busch, Rune Holtze Jensen og Lars Espen Kristiansen.
Har du syklet i annen klubb tidligere så møt litt før klokken 18 og snakk med trenerne i den gruppen du ser for deg å bli med på forhånd.
Gruppe 1 er for de som satser på Mastercup og mer individuelle ritt. I denne gruppe ventes det ikke hvis noen faller av underveis, men veldig ofte er det intervaller på programmet så da går det fint an å sykle sammen med denne gruppen til og fra, og eventuelt kutte ned på intervalldelen.
Gruppe 2 satser på lagritt og rullekjøring. I denne gruppen er det en fordel om du har har vært med å kjøre rulle før.
Er det første gang du har tenkt deg på trening så husk: Klar til å klikke i pedalene kl 1800 med ekstra slange, pumpe (eller patron) og nødvendig verktøy. Det er lurt å ha med drikke med noe energi i, da øktene i utgangspunktet er tenkt som harde økter. Det er ikke krav om å stille i klubbdrakt, men dere er ambassadører for Moss CK på disse treningene så vi snur det andre kinnet til og lar trenerne håndtere eventuelle ting som dukker opp med bilister eller andre medtrafikanter 😉
Velkommen til landeveissesongen 2017!

2 thoughts on “Landeveissesongen starter!!

  1. Ikke enig i det.
    Blir fint å se på, men prisen er at terskelen for å komme på trening blir høyere.

Comments are closed.