Tandemsatsing i Moss CK og kurs om paraidrett

Moss CK har denne høsten startet samtaler med NCF og Achilles Norge om tilrettelegging av en egen tandemgruppe i Moss CK fra 2018. Det vi blant annet ser på er å organisere egne treninger og hvordan vi kan skape et enda større miljø enn vi har i dag.

Vi er heldige og har flere erfarne, aktive tandemsyklister og piloter i klubben, så utgangspunktet for å videreutvikle dette er svært godt. Med i diskusjonen har vi også Frøy, som har gode erfaringer med denne type aktivitet. NCF ønsker å etablere mer av denne type aktivitet i alle landets klubber og vil gjerne samarbeide med Moss CK som en pilotklubb i denne satsingen, i ordets rettet forstand.

Hvordan dette blir både praktisk og teoretisk er fortsatt uklart, men som klubb ønsker vi å tilrettelegge for at alle som ønsker å være med å sykle skal få en mulighet til det – også de som trenger en pilot. Vi håper også at enda flere tar utfordringen med å være pilot. Lurer du på hva det går ut på kan du få et innblikk i denne filmen, fra tandemsamling i regi av NCF i fjor:

Styret kommer tilbake med mer informasjon om dette i løpet av vinteren.

Bli med på kurs!
Synes du dette virker interessant og kunne tenke deg kompetanse på hvordan en idrettsklubb kan jobbe med tilrettelegging av paraidrett for personer med funksjonsnedsettelser?

Østfold idrettskrets inviterer til kurs 25. november på Kalnes VGS fra kl. 10:00-14:00.

Se hele invitasjonen her.

Påmelding gjøres her.

Frist for påmelding er 20. november.
Pris er 500 pr.deltager.

Ønsker du, som medlem i Moss CK, å delta? Meld deg på med lenken under og send epost til Marianne på ledermck@gmail.com for refusjon av avgiften.

Har dere spørsmål om programmet, ta kontakt med Ida Kristin Kihle Gravermoen.