Treningstider Moss CK 2018

Starten av sykkelsesongen lar vente på seg. Men nå annonserer vi de offisielle starttidspunktene for treningene i Moss CK 2018. Treningstilbudet for 2018 er litt forandret fra 2017 og spesielt nye bør notere seg disse forandringene. Det vil i 2018 kun være to landeveisgrupper. Til gjengjeld starter vi opp igjen gruppen for «de nest beste» på terreng. Denne gruppen vil være Moss CK’s tilbud til nybegynnerne.

Hvis du er usikker på hvilken gruppe som passer deg, så ikke nøl med å ta kontakt med trenerne i de respektive gruppene.
NB: Alle treninger starter klokken 1800 etter 1 mai, men enkelte av gruppene starter 1730 frem til det på grunn av mørke.

TERRENG
Trener mandag og onsdag (pluss annonserte helgeturer).

Gruppe 1: Første offisielle trening er mandag 9 april klokken 1800. Oppmøtested Bredsand. Denne gruppen er for de som har syklet litt terreng fra før, men starter opp sesongen med relativt enkle tekniske utfordringer. Gruppen har flere satsningsritt, der NM Master kanskje er høydepunktet.
Hovedtrener: Marianne Sandaker (mobilnr: 994 61 890).

Gruppe 2 (de nest beste aka DNB): Første offisielle trening er mandag 9 april klokken 1730. Oppmøtested Bredsand. Denne gruppen er for nybegynnere og de med litt mer erfaring som har lyst til å sykle sammen med flere. Gruppen har Grenserittet som årets store mål.
Hovedtrener: Hilde Løvlien : (mobilnr: 995 76 201).

LANDEVEI
Trener tirsdag og torsdag (pluss annonserte helgeturer).
Begge landeveisgruppene har lagsritt som en del av årets mål, derfor er det viktig for nye som ønsker å bli med at de kontakter trenerne og deltar på treningene i rullekjøring fra starten av sesongen. Samtidig er viktig å påpeke at alle nye er velkomne i disse gruppene, men man bør ha syklet en del for å få en god opplevelse.

Gruppe 1: Første offisielle trening er tirsdag 17 april kl 1730. Oppmøtested Bredsand. Denne gruppen er for landeveissyklister som sykler litt ritt, eller har ønske om å øke kapasiteten gjennom hardøkter på landeveien. De har lagkonkurransen i «Vestfold Rundt» som hovedmål for vårsesongen, deretter rettes fokus inn mot individuelle konkurranser.
Hovedtrenere: Lars Thomas Paulshus (mobilnr: 990 30 800), Torgeir Berg (mobilnr: 990 96 216).

Gruppe 2: Første offisielle trening er tirsdag 17 april kl 1730. Oppmøtested Bredsand. Denne gruppen er for landeveissyklister som foretrekker lagkonkurranser og rullekjøring. Nivået er noe lavere enn for gruppe 1, men dette er fortsatt et treningstilbud for aktive syklister. De starter rittsesongen tidlig og det er derfor viktig at nye ryttere dukker opp tidlig i sesongen for å lære å sykle sammen med en gruppe. Satsningsritt er «Enebakk Rundt» den 1 mai, «Randsfjorden Rundt» og muligens flere lagsritt før forsommeren er over.
Hovedtrenere: Kent Thorstensen (mobilnr: 992 72 735), Roger Jacobsen (mobilnr:924 83 970).

Lykke til med 2018 sesongen!

Mvh Lars Espen Kristiansen (sportslig Leder Moss CK (mobilnr: 924 40 646)).