Resultater Åpent klubbmesterskap 2015

Landevei

Resultater landevei

Bilder fra Ola Morken

Video av innspurten

Terreng

Resultater Terreng

Feil kan kommenteres under saken så retter vi 🙂

4 thoughts on “Resultater Åpent klubbmesterskap 2015

  1. Hei!

    Var sikker på jeg var nr 8 i mål(Skjebergrytter nr 2) og så jeg var satt opp som 10. Sjekket video(som dere så snilt la ut!) og fikk bekreftet at jeg skal være som nr 8. Ikke verdens undergang med ønsker bare å sanke noen flere poeng til i sammendraget 😉

  2. Ser også at Frode Rød skal opp en plass, rett bak Iversby, i tillegg til min nevnte rettelse fra 10. til 8.plass. Takk for et fint ritt, på tross av litt mye grums i veien som burde vært fjernet. Det skapte et par potensielt veldig farlige situasjoner, og en velt som heldigvis gikk “bra”.

  3. Da er resultatene rettet 🙂

    Grums i veien: Syns det var rart. For når jeg kjørte igjennom og merket så så jeg kun ett sted med bark i veien, men der var det så oversiktlig og det lå venstre felt så brydde meg ikke med å fjerne det.. Fikk bekreftet etterpå at veltet gikk ett annet sted så lurer på om det har dukket opp ett merkingen.. Uansett får man takke seg at det ikke gikk verre med de involverte..

  4. Tydelig at den steinen, grus og jord var noe som nylig hadde ramlet av en traktor eller lignende. Du var jo igjennom løypa rett før, og dette hadde du garantert lagt merke til.

Comments are closed.