Værforbehold på MTB-treningene

De offisielle MTB-treningene er avsluttet, men vi fortsetter å møtes mandag/onsdag kl 1800 på Bredsand men med værforbehold. Det vil si at det ikke blir noe førstkommende onsdag 3/9.20150822_130225

Er du usikker på om det blir noen sjekk facebookgruppen eller kontakt Lars Vemund Solerød(99584157)/Helge Watndahl

One thought on “Værforbehold på MTB-treningene

  1. Jeg benytter anledning til å takke for noen/mange flotte opplevelser jeg er blitt til del i og med den uformelle opprettelsen av Den Nest Beste (DNB) – Gruppen relatert til terrengsykling i klubben. Ved starten i april var det kun en herlig dame som møtte opp på Bredsand. Eva og jeg fant sykkel-tonen og litt etterhvert ble det en stamme. Dette to-mann/kvinne teamet har utviklet seg til en gruppe som med stolthet bærer navnet DNB (må ikke forveksles med en av bankene). Vårt meget interne motto: vi sykler med det vi har/og alle skal med – har gitt samhold, inspirasjon og en herlig sykkelglede. Det har ikke vært noe krav om fremmøte, ei heller har det vært sterke føringer fra min side – det hele har vært en prosess – der også konkurranseelementet så smått har drevet verket.

    Jeg har tatt lærdom av eksempler – og her har Arild Vegstø har vært sentral. I den blå klubben i Son er det en “sti-sykkel gjeng” som mer eller mindre “på sparket” samles for sykkel-opplevelser i marka rundt forbi. I tillegg er det der stor fokus på samhold, vennskap og glede som tar vare på alle – i særdeleshet de av oss som ved sykdom ikke lenger fungerer optimalt.

    Når vi nå har jobbet oss igjennom vår og sommer – og med Birken som en slags finale er det tid til å bli enda mer uformell – nå gjelder det å motivere seg sjøl og hverandre til å fortsette for å holde formen vedlike – det være seg med uteaktiviteter og eller på ett treningssenter. Det er ett stort ønske fra meg at de av dere som finner glede i å være sammen med andre i uformelle lag gir til syne deres ønsker – slik at vi også i høst og i vinter kan finne sammen til møteplasser som gir “stål i ben og armer” – som holder oss friske og raske – og ikke minst skaper humor og glede og kan inspirere flere til å like det som DNB-gruppen står for: VI SYKLER MED DET VI HAR/ALLE SKAL MED

Comments are closed.