Årets store sykkelhelg i Moss og Rygge er over

Ola Bratlie diskuterer Kråketråkken 2020 med ordførerenNår den 209. syklisten var i mål på Kråketråkken på søndag, og utstyret var rigget ned, kunne Moss Cykle Klubb puste ut. Under ledelse av Ola Bratlie, har klubben nok en gang levert et flott ritt. Alt gikk bra, bortsett fra et stygt fall for en av våre egne ryttere like før målgang. Etter en tur på legevakta ble han plastret sammen og sendt hjem igjen.

Lørdag var det stor sykkelfest i Kanalparken i Moss.

Anledningen var starten på 3. etappe av Ladies Tour of Norway og Tour of Norway for Kids. Målet for Moss CK var å vise at vi er en seriøs medarrangør, noe som bidrar til at de store rittarrangørene legger start eller målgang til Moss også i fremtiden. Videre ønsket vi å rekruttere flere medlemmer og synliggjøre klubben på en positiv måte. Knut Ljungberg rekrutterte 40 løypevakter denne dagen, og det tror jeg er rekord i vår klubb.

Gratis kaffe og vafler bidro til stor trafikk ved vår stand. Med Anders Kristiansen i spissen, sørget klubben for at vi fikk 16 nye medlemmer. Mange medlemmer la treningsturen innom Kanalparken denne dagen.

Tusen takk til alle frivillige som deltok denne dagen.